Asiantunteva
Panelian kukka

Kukkakaupassamme on aina laaja valikoima sesongin kukkia ja lahjatavaraa.

Kukkakaupan yhteystiedot

Kukat elämäsi tilaisuuksiin

Olemme kukkasidonnan ja kasvien osaava erikoisliike. Meiltä saat kukat elämäsi kaikkiin tilanteisiin: ristiäisiin, rippijuhliin, valmistujaisiin, häihin, hautajaisiin ja muihin isoihin ja pieniin tilaisuuksiin. Meiltä löydät aina sesongin leikkokukkia, valmiita kukkakimppuja ja ruukkukukkia. Tilauksesta toteutamme kimpun haluamistasi kukista. 

Näet lisää kuvia kukista somekanavissamme. 

Toteutamme kukkatoiveesi

Tilaathan hääkukat, hautajaiskukat tai muut erityistoiveet aina hyvissä ajoin, viimeistään tilaisuutta edeltävällä viikolla, mikäli tarve on tiedossa. Näin varmistamme juuri haluamiesi kukkien saatavuuden. Lyhyemmällä varoitusajalla toteutamme sidonnat valikoimissamme olevista kukista.

Huomioimme työssämme ekologiset näkökohdat, ja käytämme mahdollisuuksien ja vuodenajan mukaan monipuolisesti myös luonnonmateriaaleja. Kukkasidontatyöt on mahdollista toteuttaa myös kokonaan kotimaisista luonnonmateriaaleista.

Itsepalvelumyymälä avoinna iltaisin

Mikäli et ehdi käymään liikkeessämme aukioloaikanamme, löydät aina valikoiman kimppuja, ruukkukukkia, kortteja, adresseja ja lahjatavaraa itsepalvelumyymälästämme. Ostokset voit maksaa käteisellä, pankkikortilla tai laskulla. Itsepalvelumyymälä toimii myös tilattujen kukkien noutopisteenä ilta-aikaan.

Paljon sisustus- ja lahjatavaraa

Leikkokukkien lisäksi suuressa ja elämyksellisessä liikkeessämme on laaja valikoima erilaisia käsityötuotteita, sisustus- ja lahjatavaraa sekä onnittelukortteja ja adresseja. Meiltä löydät myös viherkasveja ja kauden ruukkukukkia. 

Yhteystiedot

Tule käymään, soita tai tilaa verkkokaupasta

Voit tilata kukkia puhelimitse liikkeen aukioloaikoina tai verkkokaupastamme milloin vain. Toimitamme kukkia suoraan vastaanottajalle Euran, Kiukaisten, Panelian, Harjavallan, Nakkilan ja Meri-Porin alueilla. 

Panelian kukka

Paneliantie 33
27430 Panelia, Eura

Kukkakaupan puhelinnumero
02 864 7047

Sähköposti
kauppa@paneliankukka.fi

Verkkokauppaan

Aukioloajat 

Maanantai - Tiistai 10:00 - 17:00

Keskiviikko 10:00 - 13:00

Torstai - Perjantai 10:00 - 17:00

Lauantai 10:00 - 13:00

Sunnuntai Suljettu

Itsepalvelumyymälä avoinna joka päivä klo 8-21

Verkkokauppa avoinna joka päivä 24 h