Asiantunteva
Panelian kukka

Kukkakaupassamme on aina laaja valikoima sesongin kukkia ja lahjatavaraa.

Kukat elämäsi tilaisuuksiin

Olemme kukkasidonnan ja kasvien osaava erikoisliike. Meiltä saat kukat elämäsi kaikkiin tilanteisiin: ristiäisiin, rippijuhliin, valmistujaisiin, häihin, hautajaisiin ja muihin isoihin ja pieniin tilaisuuksiin. Meiltä löydät aina sesongin leikkokukkia, valmiita kukkakimppuja ja ruukkukukkia. Tilauksesta toteutamme kimpun haluamistasi kukista. 

Näet lisää kuvia kukista somekanavissamme. 

Unelmiesi hääkukat

Ikimuistoinen päivä tarvitsee arvoisensa kukat. Suunnittelemme kanssasi kukat hääpäivään morsiuskimpusta tilakoristeisiin. Voit varata ajan suunnittelulle tai tulla käymään. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse tai sähköpostilla. 

Surukukat toiveiden mukaan

Meiltä saat surukukat siunaus- ja muistotilaisuuteen. Toteutamme toiveidenne mukaiset kukkalaitteet. Hautajaisvieraat voivat tilata meiltä surukimput, jotka toimitamme tarvittaessa siunaustilaisuuteen. Hyvät hautajaiset -sivustolla on lisää tietoa kukkien käytöstä hautajaisissa.

Paljon sisustus- ja lahjatavaraa

Leikkokukkien lisäksi suuressa ja elämyksellisessä liikkeessämme on laaja valikoima erilaisia onnittelukortteja ja adresseja. Meiltä löydät myös viherkasveja ja kauden ruukkukukkia sekä paljon erilaista sisustus- ja lahjatavaraa. 

Itsepalvelumyymälä avoinna iltaisin

Mikäli et ehdi käymään liikkeessämme aukioloaikanamme, löydät aina valikoiman kimppuja, ruukkukukkia, kortteja, adresseja ja lahjatavaraa itsepalvelumyymälästämme. Ostokset voit maksaa käteisellä, pankkikortilla tai laskulla. Itsepalvelumyymälä toimii myös tilattujen kukkien noutopisteenä ilta-aikaan.

Tule käymään, soita tai tilaa verkkokaupasta

Liikkestäämme voit ostaa aina upeat kukat. Haluamasi kukat voit tilata puhelimitse 02 864 7047 liikkeen aukioloaikoina. Kukkia voit tilata helposti myös verkkokaupastamme milloin vain. Toimitamme kukkia suoraan vastaanottajalle Euran, Kiukaisten, Panelian, Harjavallan, Nakkilan ja Meri-Porin alueilla. 

Toteutamme kukkatoiveesi

Tilaathan juhla- ja hautajaiskukat tai muut erityistoiveet aina hyvissä ajoin, viimeistään tilaisuutta edeltävällä viikolla, mikäli tarve on tiedossa. Näin varmistamme juuri haluamiesi kukkien saatavuuden. Lyhyemmällä varoitusajalla toteutamme sidonnat valikoimassa olevista kukista.

Huomioimme työssämme ekologiset näkökohdat, ja käytämme mahdollisuuksien ja vuodenajan mukaan monipuolisesti myös luonnonmateriaaleja. Kukkasidontatyöt on mahdollista toteuttaa myös kokonaan kotimaisista luonnonmateriaaleista.

Ota ytheyttä