Luotettava hautauspalvelu Muistohautaus

Täyden palvelun hautaustoimisto Paneliassa, Säkylässä, Eurassa ja Porin Reposaaressa.

Yhteystiedot

Autamme surun hetkellä

Läheisen kuoleman hetkellä voi olla vaikeaa hahmottaa, mistä lähteä järjestelyissä liikkeelle. Hautajaisjärjestelyt olisi hyvä aloittaa viimeistään muutaman päivän kuluessa. Yleensä helpointa on aloittaa olemalla yhteydessä hautaustoimistoon, joka osaa neuvoa ja olla tarvittaessa puolestanne eri tahoihin yhteydessä. Meille voit soittaa joka päivä klo 9-17 numeroon 045 220 6300.

Toiveitanne kunnioittaen

Lähtökohtana hautausjärjestelyille on vainajan omat toiveet. Mikäli vainajalla on hautaustestamentti, tulisi sen toiveita noudattaa mahdollisuuksien mukaan. Hoidamme mielellämme puolestanne kaikki järjestelyt täyden palvelun pakettina. Mikäli haluatte hoitaa suuren osan järjestelyistä itse, voi palvelumme sisältää vain esimerkiksi arkun, kuljetuksen ja tarvittavat paperiasiat. 

Hautajaiskukat

Toteutamme toiveidenne mukaiset surukukat siunaus- ja muistotilaisuuteen. Hautajaisvieraat voivat tilata meiltä kukat, jotka toimitamme tarvittaessa siunaustilaisuuteen. Surukukat voidaan valita ilmentämään vainajan elämää. Voimme toteuttaa kukkalaitteen metsäteemalla tai lähtökohtana voi olla vainajan lempiväri tai lempikukka. Kukkia arkulle suunnitellessa huomioimme myös arkun värin ja kuviot. 

Näet lisää kuvia kukista somekanavissamme. 

Hautakivet

Meiltä saat laadukkaat ja yksilölliset Kokemäen muistokiven hautakivet laajasta valikoimasta. Käytössämme on maksuton hautakiven suunnittelupalvelu, jolla voimme tehdä luonnoksen toiveenne mukaisesta muistomerkistä ennen sen tilaamista. Liikkeessämme ja valmistajan sivuilla on esimerkkejä hautakivistä. Teemme myös lisäkaiverruksia hautakiviin ja hautakivien kunnostuksia. 

Näet lisää kuvia hautakivistä Kokemäen muistokiven somekanavissa. 

Arkut ja uurnat

Kaikki arkkumme, uurnamme ja arkkuvaatteemme ovat kotimaista käsityötä. Levolle.fin tai SHT-Tukun laajasta valikoimasta löytyy moderni tai perinteinen arkku tai uurna. Liikkeessämme on esillä kattava valikoima ja kaikki mallit ovat esillä valmistajien nettisivuilla. Kaikki arkkumme soveltuvat niin arkkuhautaukseen kuin tuhkaukseenkin. Autamme mielellämme sopivan arkun ja uurnan valinnassa.

Perunkirjoitus

Perunkirjoitus on lain vaatima asiakirja ja se tulee tehdä kaikille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta. Perukirjan laatiminen on usein aikaa vievä ja vaivalloinen työ. Tarjoamme yhteistyökumppanimme kautta sinulle mahdollisuuden saada asiantuntevaa apua perukirjan tekemiseen. Asianajajamme auttaa ja neuvoo sinua myös muiden kuolinpesän lakiasioiden hoitamisessa.

Soita tai tule käymään

Tarvittaessa voimme hoitaa asiat kokonaan puhelimitsekin, mutta yleensä sovimme tapaamisen liikkeeseemme. Meillä on toimipisteet Paneliassa, Säkylässä, Eurassa ja Porin Reposaaressa. Tapaaminen voidaan sopia myös liikkeen aukioloaikojen ulkopuolelle. Myös kotikäynti on mahdollinen.

Toimimme Euran, Kiukaisten, Panelian, Harjavallan sekä Meri-Porin ja muiden lähikuntien alueilla. Hyvät hautajaiset -sivustolta löydät paljon lisätietoa hautajaisten järjestämisestä.

Ota yhteyttä